Városlista
2024. április 17, szerda - Rudolf

Hírek

2017. Október 11. 16:21, szerda | Helyi
Forrás: szekesfehervar.hu

A vígjátékoké lesz a főszerep novemberben a Vörösmarty színházban

A vígjátékoké lesz a főszerep novemberben a Vörösmarty színházban

November 3-án a veszprémi Petőfi Színházzal koprodukcióban mutatják be Bernard Slade romantikus vígjátékát, a Jövőre veled ugyanitt című kétszereplős darabot a Kozák András Stúdióban.

November 11-én és 15-én bérletszünetben játsszák A hülyéje című bohózatot, november 12-én pedig elárasztják a Nagyszínpadot a Pletykák.

Online jegyvásárlásra itt van lehetőség.

November 3-án a veszprémi Petőfi Színházzal koprodukcióban mutatják be Bernard Slade romantikus vígjátékát, a Jövőre veled ugyanitt című kétszereplős darabot a Kozák András Stúdióban. A történet egy különös szerelmi kapcsolatról szól, melynek lényege, hogy Doris és George, akiket Váradi Eszter Sára és Keller János alakít, évente egyszer ugyanabban az időpontban, ugyanott egy kellemes hétvégét töltenek együtt, s azután mindketten mennek a dolgukra.

November 11-én és 15-én bérletszünetben játsszák A hülyéje című bohózatot. Feydeau górcső alá veszi mindennapi életünket, a házastársi hűségről, vagy épp hűtlenségről meglévő sztereotípiáinkat, felnagyítja azokat, hogy könnyen magunkra vagy a mellettünk ülőre ismerhessünk.

November 12-én elárasztják a Nagyszínpadot a Pletykák: Neil Simon sikerdarabja a pletyka természetrajzán keresztül a naivságról, a prűdségről, a sznobságról szól, rengeteg jó ízlésű poénnal fűszerezve. A darab igazi örömjátékot kínál a benne szereplő színészeknek, és remek kikapcsolódást a kedves nézőknek.

November 29-én újra Adria-parti nyarat varázsolnak a színpadra, Lendvai Zoltán Anconai szerelmesek rendezése kacagtatóan fordulatos, kedvesen pikáns, szellemes, zenés szerelmi történet remek slágerekkel, tánccal, gegekkel, csipetnyi erotikával, sok kacagással és az elmaradhatatlan happy enddel.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 10. 09:33, szerda | Helyi

Hibaelhárítást végez a Fejérvíz a Ligetsoron, a környéken vízhiány várható

A munkavégzés idejére a helyszínen ivóvízszállító lajtos autót biztosítanak.

2024. Március 29. 09:12, péntek | Helyi

Nagypénteken Krisztus kereszthalálára emlékezik a keresztény világ

Nagypénteken Jézus kereszthalálára emlékeznek világszerte.

2024. Március 29. 09:04, péntek | Helyi

Online 280, papír alapon 340 forint április 1-től a nyugdíjas buszbérlet Fehérváron

Április elsejétől nagymértékben csökken a székesfehérvári helyi nyugdíjas bérlet ára.

2024. Március 21. 09:19, csütörtök | Helyi

Kevesebb halálos közúti baleset történt Fejér Vármegye útjain

Ülésezett a Fejér Vármegyei Balesetmegelőzési Bizottság, a március 20-ai évértékelőn vármegyei közlekedési szakemberek és együttműködő civilek vettek részt.