Városlista
2024. szeptember 8, vasárnap - Mária

Hírek

2011. Július 20. 07:49, szerda | Bulvár
Forrás: STOP

Bérgyilkosként folytatja az Avatar gyönyörű sztárja

Bérgyilkosként folytatja az Avatar gyönyörű sztárja

Zoe Saldana, az Avatar sztárja úgy érzi, hogy akcióban bővelkedő szerepei miatt az elmúlt néhány évben legalább egy évtizedet öregedett.

A híresség most kezdi érezni, hogy a kemény kaszkadőrjelenetek megtették hatásukat a testén. A szépség nemrég fejezte be a Colombiana forgatását, amiben egy kőkemény bérgyilkost alakít.

"Mindenhol fekete és kék foltok borítanak. De nem tehetek róla, adrenalinfüggő vagyok, legalábbis ezt mondják. Ahogy azt is, hogy már súrolom a halálos veszélyt. Az Avatar még rendben volt, fájt ugyan, de mindig felálltam, leporoltam magam, és már mentem is tovább. De a testem olyan, mintha legalább tíz évet öregedett volna. Már nem tudok olyan gyorsan regenerálódni, mint régen" - idézi az Új Ász a 33 éves sztárt, aki valószínűleg az Avatar második részében is helyet kap majd.

STOP

Címkék: sztár

Ezek érdekelhetnek még

2024. Szeptember 06. 08:26, péntek | Bulvár

A Nélküledet játssza a legújabb zenélő út Magyarországon

Hatvan és Lőrinci között, a 21-es főúton készült el Magyarország harmadik zenélő útburkolata

2024. Szeptember 04. 08:07, szerda | Bulvár

Hamisított e-mailben élnek vissza Müller Cecília nevével

Hamisított e-mailben élnek vissza Müller Cecília országos tisztifőorvos nevével - közölte a Nemzeti Népegészségügyi és Gyógyszerészeti Központ (NNGYK) kedden az MTI-vel.

2024. Augusztus 30. 07:56, péntek | Bulvár

Medvét láthattak Miskolcon az Avason

Nagy valószínűséggel medvét láttak járókelők Miskolcon, az Avason, a Horváth-tetői játszótér környéki erdősávban csütörtök délelőtt - tájékoztatta a város önkormányzata az MTI-t.