Városlista
2024. szeptember 20, péntek - Friderika

Hírek

2014. Július 30. 11:35, szerda | Belföld
Forrás: MTI/MTI Fotó: Varga György

Felborult és kigyulladt egy üzemanyagot szállító kamion az M7-sen – a sofőr meghalt

Felborult és kigyulladt egy üzemanyagot szállító kamion az M7-sen – a sofőr meghalt

Felborult és kigyulladt egy üzemanyagot szállító kamion az M7-es autópályán szerda délelőtt a táskai pihenőhelynél, a sofőr a helyszínen életét vesztette, közölte a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság a police.hu-n.

A Nagykanizsa felé vezető oldalon, a 157-es kilométerszelvényben a jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján egy tartályos kamion - eddig tisztázatlan körülmények között - fél tíz körül borult fel és gyulladt ki.

A rendőrség közlése szerint a helyszínelés és a műszaki mentés idejére az M7-es autópálya mindkét oldalát teljes szélességében lezárták. A rendőrök a forgalmat a jobb pályatesten - a Nagykanizsa felé vezető oldalon - a 150-es kilométerszelvényben, míg a bal pályatesten - a Budapest felé vezető oldalon - a 160-as kilométerszelvényben a 7-es számú főútra terelik.

Bázelné Mihályka Szabina megyei katasztrófavédelmi szóvivő tájékoztatása szerint a tűzhöz Balatonboglárról az önkormányzati tűzoltókat riasztották, de úton vannak a marcali, a keszthelyi, a kaposvári és a siófoki hivatásos tűzoltók is. A balesethez három vízszállító jármű is vonul a sztrádára - tette hozzá.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Szeptember 20. 07:45, péntek | Belföld

Magyarország mentességet kér az uniós menekültügyi és migrációs szabályok alkalmazása alól

Mentességet kérünk az uniós menekültügyi és migrációs szabályok alkalmazása alól, mert azzal Brüsszel Magyarországot is bevándorlóországgá tenné

2024. Szeptember 20. 07:42, péntek | Belföld

Orbán Viktor: növelni kellett az árvízvédelmi készültség alá vont területek hosszát

Az ország a helyzet komolysága ellenére is biztonságban van, sem eszközben, sem élőerőhiányban nem szenved az árvíz elleni védekezésben - jelentette ki a miniszterelnök sajtótájékoztatón csütörtökön Budapesten.

2024. Szeptember 20. 07:41, péntek | Belföld

Árvíz - OVF-szóvivő: mindenütt megfeszített munka folyik

Mindenütt megfeszített munka folyik a Duna mentén, a Szigetközben már az árvízi jelenségeket figyelik a vízügyes szakemberek, a Dunakanyarban pedig gyakorlatilag befejezik a homokzsákos erősítéseket

2024. Szeptember 19. 15:28, csütörtök | Belföld

Árvíz - OVF: megkezdődött a Duna tetőzése a Szigetköznél