Városlista
2024. szeptember 20, péntek - Friderika

Hírek

2019. December 24. 06:06, kedd | Belföld
Forrás: infovárosok

Három éve körözték, a TEK végül elfogta

Három éve körözték, a TEK végül elfogta

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság nyomozói a TEK segítségével fogták el az évek óta szökésben lévő férfit.

A Szolnoki Rendőrkapitányság 2016. október 4-én rendelt el körözési eljárást zsarolás bűntett és más bűncselekmények megalapozott gyanúja miatt P. Tamás ellen, majd ebben az évben a Szolnoki Törvényszék csalás bűncselekmény miatt bocsátott ki ellene elfogató parancsot. A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság Gazdaságvédelmi Osztálya különösen nagy kárt okozó csalás bűntettének alapos gyanúja miatt folyamatban lévő eljárásában a 41 éves férfi ellen 2019-ben szintén körözést adott ki – közölte a rendőrség.

P. Tamásnak tudomása volt arról, hogy a hatóságok körözik, ezért Budapesten és vonzáskörzetében bujkált.

A nyomozók a szökésben lévő férfit azonosították, és a 2019. december 20-án 21 óra körüli időben, Budapesten, a Terrorelhárítási Központ munkatársainak segítségével elfogták, és a Fővárosi Büntetésvégrehajtási Intézetbe kísérték. A rendőrök a férfi budapesti tartózkodási helyén kutatást tartottak, amely keretében okiratokat és nagy mennyiségű készpénzt foglaltak le.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Szeptember 20. 07:49, péntek | Belföld

Indul a Mindannyiunké a tér rajz-, fotó- és kreatív pályázat

2024. Szeptember 20. 07:45, péntek | Belföld

Magyarország mentességet kér az uniós menekültügyi és migrációs szabályok alkalmazása alól

Mentességet kérünk az uniós menekültügyi és migrációs szabályok alkalmazása alól, mert azzal Brüsszel Magyarországot is bevándorlóországgá tenné

2024. Szeptember 20. 07:42, péntek | Belföld

Orbán Viktor: növelni kellett az árvízvédelmi készültség alá vont területek hosszát

Az ország a helyzet komolysága ellenére is biztonságban van, sem eszközben, sem élőerőhiányban nem szenved az árvíz elleni védekezésben - jelentette ki a miniszterelnök sajtótájékoztatón csütörtökön Budapesten.

2024. Szeptember 20. 07:41, péntek | Belföld

Árvíz - OVF-szóvivő: mindenütt megfeszített munka folyik

Mindenütt megfeszített munka folyik a Duna mentén, a Szigetközben már az árvízi jelenségeket figyelik a vízügyes szakemberek, a Dunakanyarban pedig gyakorlatilag befejezik a homokzsákos erősítéseket