Városlista
2024. szeptember 20, péntek - Friderika

Hírek

2018. Március 08. 10:00, csütörtök | Belföld
Forrás: mti

Ketten meghaltak egy sárándi balesetben

Ketten meghaltak egy sárándi balesetben

Ketten meghaltak egy Sárándon, a 47-es főút 14-es kilométerénél történt balesetben csütörtök reggel - közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF) a honlapján.

Azt írták, hogy két személyautó és egy kamion ütközött össze.

Ketten az egyik kocsiba szorultak, a debreceni hivatásos tűzoltók a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett feszítővágóval kezdték meg a kiszabadításukat.

A kamionban és az egyik autóban csak a vezetők utaztak, míg a másik autóban hárman ültek. Közülük ketten meghaltak, a harmadik utast újraélesztik a mentők.

Az érintett útszakaszon teljes útlezárás van érvényben - írta az OKF.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon azt közölte, hogy Sáránd és Derecske között történt a baleset.

A rendőrök a teherautókat a 4-es főút felé terelik, míg a személygépkocsikat Hajdúszovát irányába - olvasható a közleményben.

Papp-Kunkli Nóra, a Hajdú-Bihar Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője arról tájékoztatta az MTI-t, hogy a kamion veszélyes anyagot szállított, a rakomány azonban sértetlen maradt.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Szeptember 20. 07:49, péntek | Belföld

Indul a Mindannyiunké a tér rajz-, fotó- és kreatív pályázat

2024. Szeptember 20. 07:45, péntek | Belföld

Magyarország mentességet kér az uniós menekültügyi és migrációs szabályok alkalmazása alól

Mentességet kérünk az uniós menekültügyi és migrációs szabályok alkalmazása alól, mert azzal Brüsszel Magyarországot is bevándorlóországgá tenné

2024. Szeptember 20. 07:42, péntek | Belföld

Orbán Viktor: növelni kellett az árvízvédelmi készültség alá vont területek hosszát

Az ország a helyzet komolysága ellenére is biztonságban van, sem eszközben, sem élőerőhiányban nem szenved az árvíz elleni védekezésben - jelentette ki a miniszterelnök sajtótájékoztatón csütörtökön Budapesten.

2024. Szeptember 20. 07:41, péntek | Belföld

Árvíz - OVF-szóvivő: mindenütt megfeszített munka folyik

Mindenütt megfeszített munka folyik a Duna mentén, a Szigetközben már az árvízi jelenségeket figyelik a vízügyes szakemberek, a Dunakanyarban pedig gyakorlatilag befejezik a homokzsákos erősítéseket