Városlista
2024. szeptember 20, péntek - Friderika

Hírek

2018. Szeptember 09. 18:09, vasárnap | Belföld
Forrás: mti

Négyen meghaltak egy balesetben Apostagnál

Négyen meghaltak egy balesetben Apostagnál

Négyen meghaltak egy balesetben az 51-es főúton a Bács-Kiskun megyei Apostag közelében vasárnap délután - közölte a megyei rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-vel.

Vincze-Messzi Adél elmondta: három személykocsi ütközött össze eddig tisztázatlan körülmények között az 51-es főút 80-as kilométerénél, Apostag közelében. A balesetben négyen meghaltak, ketten megsérültek.

A Bács-Kiskun Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság közleménye szerint az ütközés következtében az egyik jármű az út melletti árokba csapódott és kigyulladt.

A rendőrség szóvivője elmondta, az ebben az autóban utazó két ember életét vesztette. A második járműben ülő három ember közül ketten szintén a baleset helyszínén haltak bele sérüléseikbe, míg a harmadik utas, akit a tűzoltók emeltek ki az autóból, súlyos sérüléseket szenvedett. A karambolban érintett harmadik autó vezetője könnyebben sérült meg.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Szeptember 20. 07:49, péntek | Belföld

Indul a Mindannyiunké a tér rajz-, fotó- és kreatív pályázat

2024. Szeptember 20. 07:45, péntek | Belföld

Magyarország mentességet kér az uniós menekültügyi és migrációs szabályok alkalmazása alól

Mentességet kérünk az uniós menekültügyi és migrációs szabályok alkalmazása alól, mert azzal Brüsszel Magyarországot is bevándorlóországgá tenné

2024. Szeptember 20. 07:42, péntek | Belföld

Orbán Viktor: növelni kellett az árvízvédelmi készültség alá vont területek hosszát

Az ország a helyzet komolysága ellenére is biztonságban van, sem eszközben, sem élőerőhiányban nem szenved az árvíz elleni védekezésben - jelentette ki a miniszterelnök sajtótájékoztatón csütörtökön Budapesten.

2024. Szeptember 20. 07:41, péntek | Belföld

Árvíz - OVF-szóvivő: mindenütt megfeszített munka folyik

Mindenütt megfeszített munka folyik a Duna mentén, a Szigetközben már az árvízi jelenségeket figyelik a vízügyes szakemberek, a Dunakanyarban pedig gyakorlatilag befejezik a homokzsákos erősítéseket